Monday, April 4, 2011

Crêpes

_
Det här mina favoritcrêpes som jag och mamma testade första gången förra året nångång. Sedan dess har receptet används ganska flitit hemma i köket.

Först gör jag dinkelpannkakor

Image and video hosting by TinyPic
Kokar upp sparris

Image and video hosting by TinyPic
Lägger på goda saker på pannkisarna som lax, avocado, sallad och rödlök. I botten är det godast med mjuk pepparrotsost.

Image and video hosting by TinyPic
Sedan på med sparris, salt, peppar och parmesan.

Image and video hosting by TinyPic
Wrap it up!

Image and video hosting by TinyPic
Guten apetit!
(Ja jag fyllde den lite för mycket så den öppnade sig hela tiden, men den var god ändå.)

_

4 comments:

  1. Oh, yum. I'm on a diet right now, so thanks for torturing me.
    :-)

    ReplyDelete
  2. Oh wupsi! Oh well, they are still fairly healthy, so once your diet is over you should give it a go! :)

    ReplyDelete
  3. Thanks Nicole, you should try them! They are easypeasy to make :)

    ReplyDelete