Monday, May 17, 2010

måndag

Lite romantik så här på måndagsförmiddagen.
Hoppas allt är bra med er?!
Jag sitter i Lund och jobbar hemma hos AD-Cecilia, vi filar vidare på våra layouter och inspirationssidor som ska presenteras på onsdag.
Helgen var fylld av vänner, familjeumgänge och festligheter. Och nu tycker jag tamejtusan att våren får komma, det är kallt och det är regn och det är skit ute. Blä.
Puss på er

Translation: A bit of romance this grey Monday morning. I Hope you're all well.
I'm in Lund working with AD-Cecilia on our layouts and inspiration pages for the new project we're presenting on Wednesday.
The weekend was all about friend, family and festivities. And now I think the sun should come out, it's cold, it's rain and it's crap outside. Ble.
Puss

4 comments:

 1. Jag har nyligen börjat följa din blogg. Inspirerande och snygga bilder! Undrar var du utbildat dig och om du har några tips till mig som vill utbilda mig inom layout och grafisk design.

  ReplyDelete
 2. Vad roligt att du tycker om bloggen!
  Jag utbildade mig på en skola som heter Billy Blue School of Graphic Arts i Sydney (www.billyblue.com.au) Tuff men väldigt bra! De samarbetar bl.a. med Berghs i Sthlm.
  Vet du vad du vill jobba med så småningom? (Print, web etc?) Man kan alltid välja vissa inriktningar inom en utbildning, och då kan det vara skönt att veta vad man tycker är roligt. Du verkar ju redan väldigt duktig när jag ser din blogg, härligt uppfriskande!
  Det finns även en väldigt bra grafisk design skola i Östra Grevie - www.ostragreviefolkhogskola.com/db/index.php
  Hoppas det var till lite hjälp iaf... Stort lycka till!

  ReplyDelete
 3. Vad kul att du gillar min blogg!

  Berghs känns ju som det självklara valet här hemma i Sverige men jag är en inbiten skåning. :) Har funderat på utbildningen i Östra Grevie men aldrig pratat med någon som gått där eller överhuvudtaget hört varken bu eller bä om utbildningen.

  Jag är journalist (gick ut på Skurups folkhögskola för snart tre år sedan) men har mest jobbat som redigerare och känner att jag är mer dragen till layout och design. Tror att jag allra helst skulle vilja jobba med print. Jag får helt enkelt se hur jag gör, kanske blir det en distanskurs på Berghs till att börja med? :)

  Tusen tack för att du tog dig tid att svara. Jag följer såklart vidare på din blogg! :) Trevlig kväll!

  ReplyDelete
 4. Jag har en vän på Östra Grevie, hon älskar skolan - lärare, elever, miljö.
  Men som du säger, testa en kurs kanske först, Berghs har ju även kommit till Malmö för lite kurser, kolla in det!

  Sen kan du ju ansöka om praktikplats på IKEA om du sugen ;)

  Kul att du vill följa min blogg, jag fortsätter följa din också så klart!

  Sköt om dig!

  ReplyDelete