Monday, June 30, 2008

Marimekko

Har aldrig direkt gillat Marimekkos typiska blommor, men det här nya mönstret, som kallas Aarre, är superfint, grafiskt, lekfullt och intressant. Kopparna är fina, jag är svag för fina koppar. Får kanske bli ett första Marimekko-köp?

Fint med svart och rött.

Kreativ?

Skulle behöva uppdatera min kreativa vägg, den ger liksom ingen inspiration längre. Särskilt inte idag, trött och ont i magen, en säng hade varit skönt..

Thursday, June 26, 2008

Torsdag 26 juni

Lön igår, rean är i full gång, men jag har inte så mycket som hunnit titta i fönsterna. Tråkigt, nu är väl allt utplockat också. Jaja, vad är väl en bal på slottet. Bättre att spara pengarna inför kommande resor.

Nämnde tidigare Caroline Winberg, här är en annan favorit - Mini Andén. Sicken skönhet! Se och njut!
Bilder: Elite Model

Wednesday, June 25, 2008

Modeller backstage

Baskläder, jag måste ha en ny vit skjorta! Rean kanske...?
Här Lindsay Ellingson på Badgley Mischka.

Chanel Iman är vacker, snygg och cool på samma gång. Här på Bottega Veneta.

Maryna Linchuk glamorös på Rag & Bone.
Så skrämmande lik min australiensiska vän Dayna..

Agyness Deyn and Chanel Iman är färgglada på Michael Kors.
Bilder: style.com

3:10 to Yuma

Såg en bra film i söndags när regnet öste ner utanför och man fortfarande var skakig efter midsommarfirande, '3:10 to Yuma', med Christian Bale och Russell Crowe - min favorit bland favoriterna! Och filmen var dessutom riktigt bra, se den! Upptäckte Christian Bale på omslaget av King, och bilderna inuti var fantastiskt snygga, killen klär i kavaj. (Fast det gör ju det flesta män) Detta är tyvärr inte de överläckra bilderna, men tjuvkika om ni passerar en tidningsaffär.

Vackra gossar

Onsdag

Försov mig i morse.. Tror inte jag kommit in i rutinerna efter semestern än. Eller vill nog helt enkelt inte. Semester är ju så trevligt.. Hursomhelst är det inte så tokmycket att göra på jobbet så det innebar ingen större katastrof att jag missade tåget. Men det är illa ändå, hela dagen blir liksom så konstig när man försover sig.

Hittade vackra bilder igårkväll när jag satt och slösurfade lite, Martin Vallin är en otroligt duktig fotograf! Här är ett smakprov men se själva här!

Foto: Martin Vallin


Tuesday, June 24, 2008

Modettes tävling

Tänkte jag skulle göra ett försök i alla fall, hade ju varit fantastiskt kul!
Kolla här...

Monday, June 23, 2008

Måndag


Fint väder i morse när jag åkte från föräldrahemmet, nu regnar det och jag har sandaler, hutter. Ganska tråkigt på jobbet idag, för lite att göra så man sitter mest och känner sig oproduktiv vilket inte är en trevlig känsla när det gäller mig. Hellre för mycket än för lite, men tydligen ser det ut så här för oss stackars ADs över större delen av sommaren. Funderar på långhelg i London i juli.... Vi i roadtrip gänget tar nog en ny tur till Berlin i augusti och hälsar på broren, där var ju underbart trevligt!
Kollar lite på elleuk.com, massor med vackra bilder på skönheter, ta en titt!

Sienna imponerar varje gång.

EM Roadtrip

Jag, bror Robban, Åsa och Johan på väg ut i Berlins kvällning

Vickan och jag under Sverige-Grekland matchen

Vi är svenska fans allihopa!
(Massor av fler foton finns på Facebook)

Monday, June 16, 2008

Skönhet

Caroline Winberg, genomsnygg. Vill ha hennes hår.

Tuesday, June 3, 2008

"Sommarfest à la Provence"


Grillade grönsaker med räkor


Grillade persikor


Olivbröd


Vit choklad - och citronmousse.
Man blir ju lite hungrig...

Monday, June 2, 2008

Roadtrip

Vi ska ut på roadtrip! På fredag åker vi. Första stopp blir Berlin, 3 dagars umgänge med bror och konstiga tyskar. Nästa Salzburg, iklädd blå-gult tillsammans med tusentals andra blonda & blåögda och heja fram våra fotbollshjältar. Tillbaka till Berlin för mer läderhosen innan vi återvänder till skåne på söndagen. Blir garanterat ett äventyr!

Härliga mönster...

...och härliga färger

Exklusiva kök


Vitt är fint