Friday, July 30, 2010

Detaljer







Malin Elmlid bor så himla fint i Berlin.

.

Thursday, July 29, 2010

Ditte Isager









Day Birger et Mikkelsen AW 2010

Eftersom regnet och molnen gör hela småland grått så tänkte jag passa på att förmedla lite höstkänslor. Jag lovar att återgå till sommaren imorgon, men höstmodet börjar oundvikligen inta butikerna, och hur gärna man än vill behålla värmen in i det längsta så måste man ju förbereda sig...
Hur som helst så gillar jag känslan som dessa bilder förmedlar. Day Birger et Mikkelsen är bra på sånt i sina kampanjer, och Ditte Isager är en fantastisk fotograf.
.

Tuesday, July 27, 2010

fint

en väldigt vacker bild bara.
.

tisdagskontor

Vi sitter och jobbar på Malmös finaste innergård. Typ. Sitter dessutom och jobbar med två av IKEAs mest begåvade människor, AD-Martin och Copy-Olof. Riktigt kul och spännande projekt, och motiveringen är skyhög när man sitter på ett sånt här rogivande kontor.

Igår fyllde min fina bror år. Det firade vi med middag på Restaurang Möllan, god mat och goda vänner.
.

Sunday, July 25, 2010

Tröttis

Åh snälla ge mig en helg till, från imorgon... Det har varit en alldeles fantastisk helg med vänner jag träffar lite för sällan, men jag är så trött. Sedan i fredags då vi slog ihop våra datorer har jag känt mig helt slut. Och om en liten stund är det dags att ta tag i både proofer och layouter igen. Imorgon förmiddag ska vi skicka iväg vårt material och det är fortfarande en hel del som ska göras klart. Men jag ska försöka vara effektiv så jag fortfarande kan njuta av en söndagsfilm och en för stor påse godis.
Puss

Marek's day

Världens finaste fyllde år igår.
Grattis älskling!
.

Thursday, July 22, 2010

i Malmö


Shit vad man hinner med mycket när man slipper pendlingen. Jag gick en morgonpromenad, köpte med mig kaffe hem, satt ner och kollade på nyhetsmorgon och åt en ordentlig frukost. Så himla härligt. Vi har suttit hos projektledaren hela förmiddagen, nu ska jag ut och fixa lite lunch innan eftermiddagen fortsätter i samma lägenhet, som numera är täckt av post-it lappar med brainstorm idéer.
Ha en fin dag!

.

Wednesday, July 21, 2010

Bloggpynt








Absolutely beautiful

imagesource

Robyn | Letterman


Hon är ju bara helt fantastisk. Se uppträdet och Letterman's uppskattning här.

.

illustrationer

Ingen högkvalitativ bild kanske, men det här pysslade jag med igårkväll. Dagen slutade ganska odramatiskt trots den märkliga starten på dagen.
Mamma och pappa hämtade upp Sally på deras tillbakaväg från Tyskland, och jag måste säga att det kändes väldigt tomt både igårkväll och i morse. Och förmodligen ikväll igen när jag kommer hem från jobbet. En vanesak säkert.
Lillördag idag. Det ska jag fira med världens största tvättberg. (Jag vet, jag har alltid tvättberg, men att få en normal tvättid är ungefär lika svårt som för Öresundstågen att gå i tid).
Ha en fin onsdag!

foto: hanna skoog

.

Tuesday, July 20, 2010

förvirrad start

Jag lämnade helt klart kvar min tankeverksamhet i sängen idag. Fick gå tillbaka till lägenheten 3 ggr för att jag glömt saker innan jag äntligen kunde sätta mig på tåget. Men där fortsätter morgonen så klart att jävlas med att spilla kaffe på tröjan. Hmpf.
Och nu har jag tagit tag i några mycket märkliga email, men dagen börjar åtminstone ta normal form igen. Puh.
Ikväll kommer föräldrarna och hämtar Sally, buu, det kommer bli tomt efter den aktiva lilla tofsbollens avfärd.

.

Monday, July 19, 2010

semesterlängtan

Hej vänner! Hoppas ni haft en skön helg. Jag har umgåtts mycket med min kära bror men även hunnit träffa lite fina vänner. Och pysslat lite hemma. Och sett film. Och bakat paj.
Nu är det ny vecka med en hel del jobb. Och jag längtar så oerhört mycket efter semester...
Ha en fin måndag, xx

.

Friday, July 16, 2010

fredag

Vi var på 'Världens snabbaste allsång' igår på Sommarscen i Malmö. Det var fantastiskt bra. Vi var alla helt uppe i varv när den intensiva sångtimmen var slut och bestämde oss för att absolut göra om det nästa vecka igen. Vilket ös, vilket band!
Ikväll är helt planlöst, men det är sommar och allt kan hända. Så nu önskar jag er en trevlig helg och vi lär höras alldeles snart igen. Bisou

imagesource
.

färgfest

Vit bas med en himla massa färg. Så fantastiskt lustfyllt.
från desire to inspire
.

Thursday, July 15, 2010

lunchtips/Berlin

alla bord är försedda med italienska väsentligheter

Både Marek och Alex är tokförtjusta i pasta & pizza och drar mer än gärna till italienska Vapiano för en god lunch. Jag har smakat båda rätterna och jag kan förstå deras begeistring - det är gott. I fredags var jag dock mer sugen på något lättare i Berlins hetta, så det blev en fräsch sallad med räkor. Det var gott må jag säga. Det är även, som på de flesta restauranger i Berlin, väldigt prisvärt. De har självservice och man får välja kombinationer själv, allt från salladslöv till vilken form på pastan, och den tillagas i samma stund som du beställer. Dessutom snygg interiör och atmosfär.

foto: Hanna Skoog

.

Wednesday, July 14, 2010

sommarkväll

Efter jobbet idag gick jag en kort runda på stan, sedan cyklade jag hem och körde en ordentlig städning. Det samlas damm när man är bortrest, om så bara för några dagar. Dessutom har jag en liten fluffig katt som gör att trasan får jobba ett par rundor extra. Men det gör inget. För hon är så sagolikt söt och gossig. Här är hon förresten. Lilla Sally.

Translation: After work today I went for a short stroll in the city before I rode my bike home for a real clean of my flat. It gets really dusty while you're away, if only for a few days. On top of that I have a very fluffy cat who spreads a bit of grey fur. But it's all good. Because she is adorable. This is her by the way.
Little Sally.


.

Berlin Fashion Week pt 2

Lite streetstyle, många fashionistas fanns på plats och det var mycket poserande
för alla modebloggare som ville fånga deras uppmärksamhet




Innanför dörrarna var det mingel och kindpussande

Väntar på visningen

Det mest intressanta för mig med den här visningen var att spana in åskådarna,
då speciellt front row så klart...



Vi såg Patrick Mohr's visning. Den var oerhört provocerande. Ändå måste jag ge honom credit för färgskala och materialval i sina plagg. Vissa var till och med bärbara. Men i övrigt gav den mest ett extremt obehag.
Nåja. Kul att få gå på visning åtminstone!

foto: Hanna Skoog

.

Berlin Fashion Week


Jag ska lägga upp lite fler bilder därifrån snart, men just nu snurrar det mycket på jobbet.
Kika in igen lite senare så utlovar jag en uppdatering.
Bis später

foto: Hanna Skoog

.

Tuesday, July 13, 2010

svalkande


Det kokade i Berlin (38°), och jag måste säga att det är bra svettigt i skåne ockå. Inte för att jag klagar, jag skulle aldrig få för mig att klaga på sommaren. Därför får man svalka sig med kalla drycker, läskande frukter och viftande vykort. Glass brukar ju också sänka temperaturen lite. En stund i alla fall.
Och tänk på hur det var i vintras - inställda tåg, snöstorm, -20°.
Så.

images

Thursday, July 8, 2010

strandigt



Vi funderar på att köra upp till den tyska kusten på lördag... Tydligen ska termometern
stiga upp mot 34° och då kan det vara skönt att komma utanför en kokande storstad.


.