Friday, November 27, 2009

Thursday, November 26, 2009


Så var det torsdag! Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick feber framåt lunch och mådde rätt uselt, så jag for hemåt och vilade resten av dagen. Men idag mår jag bättre, lite trött bara. Ska ta en ordentlig promenad på lunchen idag - solen skiner ju! Ikväll kommer Marek, och snart är det helg. Imorgon kommer jag troligast jobba från Malmö, härligt.
Ha en bra dag!

bilder från magnificent magazine

Wednesday, November 25, 2009

inget särskilt


Jag stressar vidare på jobbet. Ont som tusan i armen efter sprutan igår, men inte värre än så. Imorgon kommer min stora starka karl till Malmö, det känns härligt!
Hoppas ni alla har en riktigt fin dag även om den är grå till utseendet.
Ciao!

Tuesday, November 24, 2009

Pärlor




1, 2 & 3

Monday, November 23, 2009


bilder

Sunday, November 22, 2009

Jojo


Så var det åter november väder... Vi tackar för solen igår, synd att du inte stannade längre.
Hade dock en väldigt mysig kväll med barndomsvännerna, åh ni är så härliga! Och tack söta Erica & Poppe för sovplats inatt. Mamma och pappa fick jag däremot inte träffa så mycket som jag velat, vi får ta igen det snart!

Idag har jag tränat och kollat på film, nu ska jag kolla på en film till, sen är det väl dags att mentalt förbereda sig inför måndagens uppdrag.
Tjing!

Saturday, November 21, 2009

Helg!


Hade en riktigt mysig kväll igår, Anna tittade in och stannade en lång stund där vi hann prata om allt och inget. Sedan åkte jag med Åsa, Daniel och Vickan upp till Ängelholm när de kom från Winnerbäck konserten, tack igen för skjutsen! Det blev en väldigt underhållande tur på en annars tråkig motorväg.

Sovit i föräldrahemmet inatt och myst med katten, moren & faren är i Sthlm. Nybryggt kaffe i morse och solen strilar in genom fönsterna. Inget trafik, bara lugn. Så skönt efter en stressig vecka.
Ha en riktigt fin lördag!

bild 1, 2, 3

Friday, November 20, 2009



Se fler bilder här

Thursday, November 19, 2009

Stress

Det är lite jagigt på jobbet nu, så jag lägger bara upp lite bilder så länge, ett snyggt modereportage har ju sällan skadat någon.
Hej!





Wednesday, November 18, 2009

Tuesday, November 17, 2009

Kallbadhus





Anna fick utföra 'Baddaren' i ett uppfriskande havsvatten. Hon var superduktig under hela hennes möhippa och dagen blev i övrigt väldigt lyckad.
Hela söndagen och måndagen var jag så oerhört trött att bloggen fick ta sig en vilopaus den också. Men nu är jag tillbaka!

Friday, November 13, 2009

Förresten!



bilder av duktiga Sandra


Thursday, November 12, 2009

Wednesday, November 11, 2009

inspiration: inredning

Fint fint.

Pappa, är detta ett skrivbord vi skulle kunna snickra ihop i min lägenhet?
Puss & Kram

Kivik


Färgglada äpplen fanns det gott om i Kivik när vi var där i helgen. Kylen är fylld med must och sylt. Förmodligen inte så jättelänge till...

Blött


Novmber är verkligen regnets månad. Det kan vara mysigt och det kan vara oehört tröttsamt. I Paris skulle det tillhöra det första alternativet, i Älmhult det andra.

Tänk om man kunde franska, fick bo i Paris och jobba med mode. Vilken dröm.

Tuesday, November 10, 2009

Hej!


Ursäkta för dåligt bloggande, men jag tog en paus medan Marek var här. Vi hade en toppenhelg. Körde bort till Österlen och stannade en natt i Kivik. Det var lite skrämmande öde där, men skönt med lugn och ro, även om det räckte med en övernattning...

Igår for han tillbaka till Berlin och jag är åter inne i jobbrutinerna. Ikväll blir det ryggmassage och träning. Vi hade inte direkt någon hälsosam helg, men det blir ju så ibland.
Ha en fin dag!

bilder

Thursday, November 5, 2009

Höst/vinterdag





Det har snöat idag. Hmpf. Kändes väl kanske onödigt tidigt va?
Nåja, det har varit en bra dag, trots att den varit grå vädermässigt. (Har kommit underfund med att jag alltid kommenterar vädret. Det är väl typiskt svenskt kanske? Men jag är faktiskt löjligt intresserad av väderprognoser) Hursomhelst, idag har vi jobbat med broschyrer inför utställningen vi ska ha på jobbet. Jättekul projekt! Dessutom med den grafiska design gurun själv - Guy. Jo, han heter så. Och han är briljant.

Nu är jag hemma, men om bara nån timme ska jag bege mig till Kastrup för att möta upp min karl.

Hoppas ni får en trevlig kväll, även om min kommer bli trevligare! :)

Wednesday, November 4, 2009

Magnificent Magazine #6

Nytt nummer ute!


Vackert

Behind the scenes


Åter på jobbet, håller på med en 'bakom kulisserna' foto broschyr där en av våra briljanta fotografer (Kristian) står för bilderna. Det är en fröjd att få sätta ihop något med så fantastiska fotografier. Några av dom ska upp på väggen hemma.

Hutlöst kallt idag, jag hörde rykten om snö... Men imorgon kommer Marek och värmer upp tillvaron. Spricker snart av längtan.
Ha en bra dag!

bilder: Kristian Krebs

Tuesday, November 3, 2009

Sandra Juto

Hon tar så himla fina bilder på enkla saker ur hennes vardag.



Min egen vardag går väldigt snabbt i nuläget. Jobba, träna, äta, sova och jobba lite till. Både på IKEA och lite grejer bredvid. Dessutom har jag blivit helt såld på dansandet med Sats, är där nästan varje dag, men idag ska rygg och kropp få vila. Istället ska jag andas ut på soffan och glutta på tv med en stooor kopp te (eller många små...)
Ciao, ciao!