Wednesday, September 30, 2009

Hej onsdag


Igår hade vi så himla mysigt. När Marek, Alex och Jan kom åt vi köttbullar med potatismos, pratade en massa strunt och skrattade åt konstiga samtalsämnen. Vi hyrde en film också, The Boat That Rocked. Rolig och lättsam, en skön hippiefilm.

Nu är gossarna på väg till Göteborg för deras viktiga möte, vi är alla lite nervösa... Här i Älmhult är allt sig ganska likt. Vissa stressar, andra gäspar.

Trevlig onsdag!

Tuesday, September 29, 2009

Kallt

Hualigen vad kallt det var i morse. Men solen skiner och det är en sån där riktigt krispigt fin höstdag.

Jag har typ två grejer på to-do listan idag. 2 grejer är alldeles för lite. Jag vill ha minst 20. Cirka. Beroende på hur tunga de är att to-doa.

Men ikväll kommer Marek och grabbarna grus från Berlin, jippi jippi! Tills dess får jag väl, tja, joxa lite med layouter typ.

en höstkram till er

bild från 2 days in the rain

Monday, September 28, 2009

Lycka!

Imorgon kommer Marek hit på ett litet besök! Stannar till torsdag. Han, Alex och Jan ska åka upp till Göteborg på onsdag för ett möte med Salming. Håller tummarna för att det blir en riktigt bra deal.

Just nu sitter jag tung i baken på soffan efter ett dans-pass på gymmet tidigare ikväll. Jättesvårt men jättekul.

Nu får jag väl ta och städa här inför finbesöket imorgon. Ha en fortsatt skön kväll!

Ouí ouí

Jag vet, jag har nyss kommit hem från Berlin igen, men tröttnar verkligen aldrig på att resa. Och ärligt talat, alla vill väl resa till Paris alla dagar i veckan?

Ruggmåndag

Regn. Struligt tåg och torr frukost. Så började min måndag. Betydligt bättre var det igår morse, och alla andra dagar jag fick vakna upp i ett soligt Berlin och till en leende Marek. Det var en underbar helg.

Nu tar vi nya tag och gör det bästa av höstrusket. En varm soppa till lunch kanske?

gårdagens frukost

Thursday, September 24, 2009

Torsdagmorgon

Det blåser och det regnar här uppe i Småland. Idag släpade jag mig upp i ottan och somnade så gott på tåget att jag hade kunnat följa med till Kalmar. Men det gjorde jag inte. Jag sitter på kontoret i min toktjocka polotröja och huttrar åt hösten utanför.

Igår bjöd jag Fredrik & Anna på middag, det kändes lite som en återförening, vi har ju inte umgåtts på evighetstider. Det var härligt att träffa dom igen, nu ska väl saker och ting återgå till det normala...

Idag åker jag till Berlin. Ville bara säga det. Ha en trevlig dag!

Bara ben i sommargräset - ett minne blott.
Bild & ram

Tuesday, September 22, 2009

Ett hem i London

Ser väl fint ut? Jag blev hemskt inspirerad av deras personliga inredning.

För övrigt en ganska oinspirerande dag idag. Höstvindar uppe i Älmhult, gym och städning ikväll. Fast jag håller på med en liten Berlin guide, så till helgen blir det till att utforska några spännande utställningar, caféer och plåta en massa. Så synd.
Hoppas ni har en bra tisdag!




Från The Selby

Monday, September 21, 2009

En fin fest

Förmodligen den finaste. Anna ♡ Fredriks bröllopsfest.

Underhållande tal hela kvällen. Här Henrik, Patrik, Johan & Robban

De hade sitt sikte riktat mot Fredrik
Lek/test av brudparet

Underbar panacotta

Fantastiska toastmasters - Robban & Evelina

Jag hade roligt så klart

Anna bland herrarna

Fredrik bland damerna

mys

party på dansgolvet

Det härliga brudparet!
Tack för en fantastisk fest!

Saturday, September 19, 2009

Godmorgon!
Idag är jag peppad för bröllopsfest. Åh det kommer bli en helt fantastisk dag!
Njut av den ni också.


simply breakfast

Friday, September 18, 2009

Volym

Nu blir det middag på Volym för lilla Stina.
Trevlig kväll!

Glasögonen


Hämtade ut dom igår. Kollegorna gillade, (eller så var de bara snälla...) Jag är fortfarande väldigt ovan. Vi får väl se hur flitigt de kommer användas.


Glad dag

Fredag, och idag fyller Stina på jobbet år - Grattis! Ikväll ska vi ut och fira henne med en god middag i Malmö, blir mysigt.

Och imorgon, stor dag för bästa Fredrik & Anna, som jag längtar efter att få träffa och gratulera er till giftemålet. Vädret ska dessutom bli toppen så det blir garanterat en lyckad tillställning.

Trevlig helg på er!

Wednesday, September 16, 2009

Chanel

På fredag har ju filmen Coco - livet före Chanel premiär. Jag är hemskt sugen på att se den. Kanske inte på fredag, men på bio åtmistone. Någon mer?

För övrigt håller ju modeveckan på för fullt i New York. Det får mig att tänka på när vår familj var där förra året och firade mina gosiga föräldrar. Bryant Park var full av stiliga (och lite underliga) fashionistas.

Jag har dock haft en ganska icke-fashionabel dag, jobb och sedan slit & svett på gymmet. Ikväll lyxar jag till det med en kopp te samtidigt som jag jobbar på Mareks & co logga.
Hoppas ni haft en bra dag!

vackert hos chanel

Tuesday, September 15, 2009

Berlin 11-14 sept

Godmorgon!
Idag var en mörk och dimmig morgon i Malmö, kallt och tyst, fågelkvittret har flyttat söderut. Dags att packa ner sandalerna. Men det gör inte så mycket. Tända ljus, raggsockor, te och en god bok/tidning under en filt i soffan är också rätt behagligt.

Här kommer en liten bildvisning från helgen. Där hade vi strålande sol på lördagen och höstrusk på söndagen. Det var precis så vi ville ha det.
Ha en bra tisdag!

Second hand i Prenzlauer Berg

'Kauf Dich Glücklich' låg i en ende av Prenzlauer Berg. I en annan ende hittade vi 'Glücklich am Park'. Vi misstänkte att de hängde ihop... Här tog vi varsin espresso o testade deras våfflor innan vi mätta rullade vidare.

foto: hanna skoog

Monday, September 14, 2009

Tillbaka

Lämnade Berlin för Älmhult idag. Det var lika tungt som det låter. Imorgon lägger jag upp ett par bilder från en väldigt härlig helg.

Natt natt!

Friday, September 11, 2009

Freitag

Godmorgon på er! Så var det fredag igen och jag har packat väskan för en helg i Berlin. Ska bli så himla härligt!

Idag känns som en riktigt fin höstdag. Jag iakttog en vacker, lite mystisk gryning från tåget på väg till jobbet. Väl framme kändes luften kall och frisk. Solen skiner. Det här blir nog en bra fredag.

bilder från lolita

Thursday, September 10, 2009

Fina ting

Sitter och blir inspirerad av Three Potato Four. Här finns det himla många fina saker för ditt hem. Mycket är utsålt, men det finns godbitar kvar. Se själv...

Och vet ni!? Snart är det helg!

Wednesday, September 9, 2009

Onsdag kväll

Kollar på fotbollen. Äter vindruvor. Var uppe i ottan i morse pga dålig sömn inatt. (Jag tror det berodde på en växande träningsvärk som nu gjort mig orörlig). Jag håller mig nog inte vaken så länge ikväll, men vaken-drömmer om att få åka till New York snart igen. Dock får jag nöja mig med Berlin till helgen. Och det gör jag. Utan några som helst problem.